Потписан Протокол у оквиру пројекта „Школа без насиља“

Skola bez nasiljaПротокол о сарадњи на превенцији, откривању и сузбијању насиља у оквиру пројекта „Школа без насиља“ потписан је 06. новембра 2014. године у нашој школи.

Поменути Протокол су, испред Установа које заступају, потписали: Слађана Црномарковић, директор Центра за социјални рад у Смедеревској Паланци, Јасмина Стојковић, директор Дома здравља у Смедеревској Паланци, Саша Обрадовић, начелник Полицијске станице у Смедеревској Паланци, Родољуб Станимировић, председник Савета МЗ Азања, Радослав Тошић, председник МЗ Влашки До, Дејан Ненадовић, јереј, старешина Храма у Азањи, и Ненад Милојичић, директор ОШ „Вук Караџић“ у Смедеревској Паланци.

Protokol 6.11.2014 011Протокол је потписан уз присуство чланова колектива наше школе као и чланова колектива ОШ „Вук Караџић“: Милице Поштић- Станковић, педагога, и Милана Ђорђевића, наставника математике. Присуствовали су и: Драган Поповић, родитељ, члан Тима за заштиту ученика од дискриминације, злостављања и занемаривања, чланови Ученичког парламента наше школе, три ученика – представника  Ученичког парламента ОШ „Вук  Караџић“, као и ученици оба одељења седмог разреда наше школе. Присутна је била и Маја Оклобџија- Слијепчевић, ментор школе у овом пројекту.

Protokol 6.11.2014 021Свечано потписивање Протокола започето је у 12 часова подсећањем директорке наше школе Слађане Јелић на кораке који су спроведени у школи од почетка спровођења пројекта „Моја школа-школа без насиља“, а садржај Протокола о сарадњи прочитала је Ивана Кељаћ, ученица осмог разреда и члан Ученичког парламента. По потписивању Протокола сваки од потписника је прокоментарисао свој делокруг обавеза, а све у циљу безбеднијег одрастања деце.

Свечаност је завршена у 13 часова.

Биљана Живковић, педагог
Бојан Стојадиновић, Тим за заштиту ученика од дискриминације, злостављања и занемаривања

Advertisements

Одговори!

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s