6. Понос наше школе (свечаност)

Како је то већ обичај у нашој школи, на Видовдан је одржан, у локалном Дому културе, Општи родитељски састанак. Шесту годину заредом његов неизоставни део јесте и манифестација „Понос наше школе“ на којој се истичу успеси наших ученика у текућој школској години. У уметничком делу програма учествовали су Теодора Мајсторовић, Катарина Анђелковић, Анастасија и Владлена Архипкина те Матија Витић и балерине студија „Арабеск“ из Смедеревске Паланке. Присутне су поздравили директор школе Дамир С. Живковић, Добрица Јелић, потпредседник Оријентиринг савеза Србије и проф. др Радмила Милентијевић чија фондација награђује најбоље ученике осмог разреда. Потом су посетиоци имали прилику да погледају филм о активностима наше школе и ученика у текућој школској години.

Погледајте све фотографије на ОВОЈ ВЕЗИ.

Након филма на сцени су се појавили сви ученици који су ове школске године постигли извесне резултате на такмичењима или се истакли у активностима везаним за рад школе. То су: Марко Батинић, Михајло Ђорђевић, Теодора Ћосић, Александар Мратинковић, Димитрије Бајкић, Јована Батинић, Александра Ранковић, Александра Јоксимовић, Матија Витић, Ђорђе Јелић, Лидија Голубовић, Ненад Васиљевић, Миљана Палић и Немања Поповић (осми разред). Александра Јелић, Марија Марковић, Вељко Пантелејић и Марко Никодијевић су ученици из седмог разреда, док су најуспешнији шестаци ове школске године били: Душан Вулићевић, Лука Рацковић, Марија Живковић, Марко Ранковић, Катарина Арсенијевић, Јована Радомировић, Милица Ђуричић, Никола Аранђеловић, Марија Талијан, Александра Јоветић и Ивана Адамовић. Међу ученицима петог разреда то су: Катарина Анђелковић и Милица Пантић, а успешнији четвртаци од осталих су: Теодора Мајсторовић, Лука Громовић и Милош Матејић. Анђела Анђелковић и Димитрије Ранковић су ученици трећег разреда, а од ученика другог разреда то је Михајло Ранковић. И на крају најмлађи, али исто тако важни: Алексеј Богдановић, Матеа Ћосић, Невена Станојевић и Огњен Поповић.

У завршном делу програма уручене су награде и признања носиоцима Вукових диплома и најбољим ученицима осмог разреда. Ове школске године ОШ „Радомир Лазић“ из Азање има седам ученика који су основну школу завршили са свим одличним оценама и тако заслужили признање „Вукову диплому“. То су: Марко Батинић, Михајло Ђорђевић, Теодора Ћосић, Александар Мратинковић, Димитрије Бајкић, Јована Батинић и Александра Ранковић. 

Ове године у нашој школи похвалу „Ученик генерације“ заслужио је Марко Батинић који иза себе има, као највреднији резултат, учешће на државном такмичењу из историје у седмом разреду. Марко ће бити награђен са 200 долара из фонда Фондације, комплетом књига и златником. За најбољег ученика одељења 8/1 проглашен је Михајло Ђорђевић, а за најбољег ученика одељења 8/2 проглашена је Теодора Ћосић. И ученици одељења су из Фонда госпође Милентијевић новчано награђени са по 100 долара. Фондација „Фонд проф. др Радмила Милентијевић“ ове школске године наградила је са по 50 долара још четири ученика, по два ученика за успехе и залагање из наставног предмета српски језик и два ученика за успехе и залагање из наставног предмета историја. Добитници награде за српски језик су: Александар Мратинковић и Јована Батинић. Добитници награде за историју су: Лидија Голубовић и Немања Поповић.

Након програма уследили су појединачни родитељски састанци за све разреде.

Сви наведени ученици награђени су  и једнодневним наградним излетом. 

Нови број нашег листа „Срце школе“ можете погледати и прочитати на ОВОЈ ВЕЗИ.

Видео са свечаности (ТВ Јасеница)

Advertisements

Одговори!

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s